گریس

برای قیمت تماس بگیرید
برای قیمت تماس بگیرید
برای قیمت تماس بگیرید
برای قیمت تماس بگیرید
برای قیمت تماس بگیرید

گریس

گریس (grease) یک ماده چرب و غلیظ است که معمولاً به عنوان روان کننده استفاده می شود. این ماده شامل یک روغن مشتق شده از نفت یا ترکیب سنتزی – مصنوعی است که توسط یک ساختار ژلی و عامل ضخیم کننده به این صورت تولید می شود. انواع گریس معمولاً از سه جزء تشکیل شده است که آن را در حالت نیمه جامد نگه می دارند:

  • ضخیم کننده – ۵ تا ۲۰ درصد
  • روغن پایه – ۸۰ تا ۹۵ درصد
  • مواد افزودنی – ۰ تا ۱۰ درصد

هر سه این مواد در انواع گریس، کاربردهای متفاوتی دارند. ضخیم کننده ها صابون هایی هستند که برای کاهش اصطکاک بین سطوح متحرک و بهتر شدن روغن کاری به کار می روند. قطعات و تجهیزات در ماشین آلات مختلف، هنگامی که در معرض حرکت، ارتعاش یا تغییر دما قرار می گیرند، این فرآیندها باعث انتشار روغن روانکاری می شود.

مواد افزودنی در تولید گریس، مکمل قابلیت روانکاری روغن پایه هستند؛ یعنی توانایی روغن را در برابر سایش و زنگ زدگی بالاتر می برند. این روغن های روانکاری در ابتدا گرانروی بالایی دارند، اما با اعمال تنش یا برش سطوح، ضخامت آن کاهش یافته و چرب تر می شود.

مواد افزودنی، عملاً همان عامل ضخامت ماده اصلی است. این فرآیند تیکسوتروپی نامیده می شود و مشخصه این روان کننده است؛ چیزی که آن را از سایر گریس های معمولی مانند ژله های نفتی، متمایز می کند.

گریس چیست؟

در این بخش مجموعه ای از انواع گریس های موجود در بازار معرفی شده است.

۱-گریس آلومینیوم

این نوع از محصول گریس، ویژگی هایی نظیر تحمل دمای بالا، مقاومت عالی در برابر آب و ثبات برشی خوب را ارائه می دهد. از این نوع محصول اغلب در ماشین آلات مواد غذایی در انواع میخ، پیچ و مهره استفاده می شود.

۲- گریس لیتیوم

گریس لیتیوم، یک گریس سفید معمولی است که معمولاً در مصارف خانگی و باغبانی مانند روغن کاری لولاها و یاطاقان درب ها استفاده می شود.

این محصول، ویسکوزیته بالایی دارد و تحت فشار و روانکاری طولانی مدت به خوبی کار می کند. برای کاربردهایی که دو قطعه فلز با هم در تماس هستند، این روانکار، ایده آل است. این گریس لیتیوم، نقطه ذوب بالاتری نسبت به گریس های کلسیم دارد، اما در برابر آب مقاوم نیست.

۳-گریسهای پایه مصنوعی

گریس های مصنوعی و سنتزی، رایج ترین روان کننده برای چرخش آسان اجزای ماشین آلات، مانند بلبرینگ است.

این محصول، تحمل بیشتری در برابر درجه حرارت و محیط های سخت و شدید دارد که می تواند برای جایگزین شدن با گریس معدنی، رقابت شدید داشته باشد. این نوع گریس از مقاومت بالایی در برابر اکسیداسیون، برخوردار است و طول عمر بیشتری را دارد.

۴-گریس های پایه معدنی

انواع گریس های معدنی، محدوده پایداری مکانیکی بالا و کیفیت عالی و توانایی ضد خوردگی را ارائه می دهند، در حالی که مزیت دیگر آنها، مقرون به صرفه بودن است. این نوع گریس برای استفاده در صنعت خودرو و همچنین موتورهای الکتریکی و پمپ های آب مناسب است.

۵-گریس های چند منظوره

گریس های چند منظوره، رایج ترین نوع مورد استفاده در صنعت خودروسازی هستند. این ماده معمولاً از سولفونات کلسیم ساخته شده و مقاومت بالایی در برابر آب دارد، اما برای استفاده در سطوح گرم، طراحی نشده است.

۶-گریس دریایی

قایق ها و کشتی ها به استفاده از گریس نیاز دارند. روانکارها باید برای قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آب، مناسب باشند. آب های دریایی شیرین و شور بر انواع معمولی گریس تأثیر می گذارند، بنابراین گریس دریایی طوری طراحی شده است که در برابر آب مقاوم باشد.

هنگام استفاده از آن، مهم است که بدانید چه نوعی از گریس در حال حاضر وجود دارد و برای کاربردهای دریایی، بهترین است؛ برای این کاربردها، محصولات مبتنی بر لیتیوم، توصیه نمی شوند.

۷- گریس دی الکتریک

این نوع روان کننده بر پایه سیلیکون ساخته شده و یک خمیر سفید کدر است که برای استفاده در اجزای حساس، مانند لوازم الکترونیکی طراحی شده است. برای محافظت در برابر خوردگی گالوانیکی که بر قطعات الکترونیکی ولتاژ بالا تأثیر می گذارد، بسیار مفید است.

کاربردهای گریس

  • محافظت در برابر نفوذ آب
  • جلوگیری از زنگ زدگی قطعات و ماشین آلات
  • کاهش اصطکاک دستگاه ها

فروش گریس

صدرا شیمی تامین کننده انواع گریس معمولی، گریس نسوز و سایر انواع آن می باشد. برای خرید گریس و استعلام قیمت گریس با کارشناسان فروش تماس بگیرید.